De zangworkshop is voor het hele koor tegelijk. We verdiepen ons in de techniek van het zingen, maar ook op de uitstraling, presentatie en interpretatie. En is de opstelling van het koor goed of geeft een wisseling een beter balans in de stemgroepen?? Er wordt gewerkt vanuit het repertoire van het koor.

Kosten 220 euro excl. Reiskosten voor een workshop van 2 uur.

José Brands zangles in Arnhem

Bij de workshops voor BEDRIJVEN staat de teambuilding voorop!
Van zingen word je zowel fysiek als mentaal VITAAL. Daarom is een workshop zingen naast een cursus in leiderschap( leiding geven, leiding nemen en leiding aanvaarden) ook een vitaliteitstraining! Een goede leider heeft oor voor zijn medewerkers,  leest zijn lichaamstaal, werkt samen en staat open voor de ideeën van medewerkers.
Bij het samen zingen  luister je naar je mede zangers, reageer je op de lichaamstaal van de dirigent en ervaar je dat samenwerking tot een beter en klinkend resultaat leidt.Bovendien zorgt een actieve houding en betere ademhaling voor meer energie, uithoudingsvermogen en geestelijke vitaliteit waardoor nieuwe ideeën en inzichten kunnen ontstaan. Mail voor meer informatie en een workshop op maat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in.